Direct naar de inhoud.

Een waardevolle dag voor bewonersinitiatieven

Een waardevolle dag voor bewonersinitiatieven

WE DOEN HET SAMEN!

Een waardevolle dag voor bewonersinitiatieven uit heel Nederland

Verschillende partners als Nederland Zorgt voor Elkaar, LSA Bewoners, LVKK en een aantal andere partijen organiseren op zaterdag 13 april 2024 het We doen het samen! Festival in Amersfoort. Als lid van Nederland Zorgt voor Elkaar wil Kracht van de Veenkoloniën deze dag onder de aandacht brengen bij bewonersinitiatieven uit de Veenkoloniën.

Tijdens deze dag komen actieve inwoners en beleidsmakers samen en vieren we de waardevolle bijdrage van bewonersinitiatieven. Landelijk wordt volop kennis en inspiratie met elkaar gedeeld en doen we een oproep aan overheid en politiek om bewonersinitiatieven op waarde te schatten. Dit doen we onder het motto: ‘Zoek ons op, werk met ons samen en geef ons ruimte’.

Deze dag is met name aantrekkelijk voor bewonersinitiatieven omdat er naast het belangrijke gesprek met de politiek, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je initiatief worden gedeeld. Bewonersinitiatieven kunnen meedoen aan workshops en kennis maken met diverse fondsen en organisaties die jou helpen om jouw initiatief naar een hoger platform te tillen. Tijdens het festival vindt tot slot de aftrap plaats van het actieprogramma van de We Doen Het Samen Coalitie.

Wil je meer informatie over deze feestelijke dag? Ga naar https://www.wedoenhetsamen.nu.

Terug naar actueel