Direct naar de inhoud.

Bewoners aan zet!

Kiem- en zaaigeld aanvragen (kan tot 10 maart 2024!)

Middels onderstaand formulier kunt u de aanvraag voor Kiem- en zaaigeld indienen. Let op (!): Aanvragen kunnen nog tot 10 maart 2024 worden ingediend. In het tekstvak ‘Beschrijf kort je plan’ vragen wij u om uw plan op hoofdlijnen toe te lichten. Het aanvraagformulier op de pagina ‘Kiem- en zaaigeld’ kunt u ingevuld toevoegen door uw bestand te verslepen naar het daarvoor bedoelde tekstvak. Komt u er niet uit? Stuur een mail aan penningmeester@krachtvandeveenkolonien.nl.

Ondersteuning of meedoen

Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om ondersteuning te krijgen bij de doorontwikkeling van uw initiatief? Het netwerk van Kracht van de Veenkoloniën biedt kennis en ruime ervaring om u van advies en ondersteuning te voorzien. Ook als u betrokken wilt zijn bij de organisatie van één of meerdere van onze activiteiten kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, door uw wens aan te geven bij het tekstvak ‘Beschrijf kort je plan’.

Bewonersinitiatief aanmelden

Bent u betrokken bij een initiatief of kent u een initiatief in de Veenkoloniën? Dan willen we u van harte uitnodigen om ons meer te vertellen over het initiatief. Als initiatiefnemer kunt u zich aansluiten bij onze bewonersbeweging door uw initiatief een plek te geven op onze initiatievenkaart. Ga voor meer informatie over deze kaart naar de pagina initiatieven. Wij willen de krachten bundelen. Middels onderstaand formulier kunt u uw initiatief kenbaar maken bij ons en meedoen aan de beweging.


Aanmelden

Aanmelden

Maximum file size: 5MB