Direct naar de inhoud.

Conferentie Op Eigen Kracht Vooruit!

Conferentie Op Eigen Kracht Vooruit!

Op 28 maart a.s. organiseert Kans voor de Veenkoloniën de conferentie Op Eigen Kracht Vooruit! De conferentie vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur met aansluitend een netwerkborrel in het Atlas Theater aan het Raadhuisplein 100, 7811 AP Emmen. Dagvoorzitter van de conferentie is Karin Sitalsing en gastheren zijn Eric van Oosterhout, directeur-generaal VWS Marjolijn Sonnema & keynote Marcel Canoy.

Samen met genodigden blikt Kans voor de Veenkoloniën terug op negen jaar Kans voor de Veenkoloniën. We sluiten een bijzondere periode af en blikken terug met betrokken inwoners, professionals en beleidsmakers. Kracht van de Veenkoloniën zal als onderdeel van het programma Kans voor de Veenkoloniën aanwezig zijn en haar standpunten en ambities voor de toekomst naar voren brengen. Op deze dag komt ook aan de orde: de beweging die Kans voor de Veenkoloniën teweeg heeft gebracht en hoe we werken aan het verbinden van leef- en systeemwereld.

Meer informatie en een aanmelden vind u op de website van Zorg Innovatie Forum door naar de volgende link te gaan: Aanmelden Op Eigen Kracht Vooruit!

Terug naar actueel