Direct naar de inhoud.

Bewonersbijeenkomst 27 september

Bewonersbijeenkomst woensdag 27 september

Op woensdag 27 september van 16:00 tot 18:00 uur wordt er een bijeenkomst gehouden in MFC de Drijscheer, Keiweg 1, 9661 TV Alteveer. Deze bijeenkomst is, net als die van 28 juni bedoeld voor bewoners(initiatieven) die zich wellicht bij de Bewonersraad willen aansluiten. De inloop is vanaf 15:30 uur en na afloop zorgen wij voor soep en een broodje!

Bijeenkomst bewonersinitiatieven

De bewonersraad werkt met een eigen werkplan en heeft inmiddels sinds 7 juni een eigen entiteit gekregen in de vorm van een stichting. Om door te kunnen ontwikkelen tot een krachtige zelfstandige beweging vraagt de bewonersraad expliciet om input voor het nieuwe werkprogramma. Daarnaast zijn bewonersinitiatieven welkom om zich aan te sluiten bij de groeiende beweging. 

De georganiseerde bijeenkomst in Alteveer vormde aanzet om gezamenlijk een vuist te maken om bewoners sterk te laten zijn. Kansen liggen er volop blijkt. De bewonersraad kan support bieden in contact met de gemeente of samen met inwoners werken aan vertrouwen in eigen kunnen en in relatie met professionals. Daarnaast is ook praktische hulp bij het ontwikkelen van het eigen bewonersinitiatief zeer wenselijk, bijvoorbeeld door de organisatie van uitwisselmiddagen of brainstormcafés. Ben jij benieuwd naar de overige input vanuit de gesprekstafels op 28 juni? Lees hierover meer in onderstaand verslag.

En de oproep blijft: sluit je aan bij onze beweging van krachtige bewonersinitiatieven. 

Bijeenkomst 18 oktober
Op woensdag 18 oktober a.s. organiseren we een tweede bijeenkomst als vervolg op de bijeenkomsten van 28 juni en 27 september. Tijdstip, locatie en nadere informatie voor deze
bijeenkomst volgt snel. Tijdens deze bijeenkomst staat een verdere verkenning van wat we voor elkaar kunnen betekenen centraal.

Terug naar actueel