Direct naar de inhoud.

Bewoners aan zet!

MFC De Drijscheer Alteveer

Het Multi Functioneel Centrum (MFC) De Drijscheer Alteveer is, zoals Judith dit zelf zegt, een groot huis waar iedereen welkom is en waar heerlijk gegeten kan worden. Judith Koops is sinds februari 2019 bijna altijd te vinden in de keuken van het MFC. Judith kookt hier met veel liefde verse maaltijden voor soms wel meer dan 70 personen. De maaltijden kunnen worden genuttigd tijdens een activiteit die plaatsvindt in het MFC.

Iedereen is welkom, geloof en/of kleur, jong/oud het maakt niet uit, als je maar jezelf kan zijn en je op je gemak voelt. 

De activiteiten in het MFC worden vaak georganiseerd door verenigingen, families, besturen, netwerken of andere partijen van buitenaf. Maar het faciliteren van de activiteit is volledig in handen van Judith en haar man André, die sinds oktober 2022 ook betrokken is. 

Door de diverse, soms zeer uiteenlopende activiteiten, zijn de bezoekers heel divers en dit maakt het voor Judith en André heel erg leuk om dit ‘werk’ te doen en steeds weer nieuwe mensen te leren kennen. Maar ook zelf weer nieuwe leuke dingen te ontdekken, want er worden ook activiteiten georganiseerd, waarvan Judith en André het bestaan niet van af wisten.