Direct naar de inhoud.

Bewoners aan zet!

Buurtvereniging ’t Lange End

Wekelijks komen jong en oud bij elkaar bij Buurtvereniging ’t Lange End in Stadskanaal Noord om te klaverjassen, jokeren, sjoelen, darten of een bordspel te spelen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen voor de gezelligheid en het samen zijn en vooral met elkaar leuke dingen te doen.

Voor sommige dingen wordt een kleine bijdrage gevraagd omdat er prijsjes zijn te winnen.

Er is wekelijks ook een koffieochtend voor buurtgenoten.

Andere activiteiten zijn: bingo (2 x per maand), darttoernooien, toneel, spooktocht, autopuzzeltocht, fietspuzzeltocht, kerstdiner en oldtimermeeting. Ook voor kinderen is er van alles te doen van kindercarnaval, paasactiviteiten, zomerdisco, kinderbingo en Halloween tot een Sinterklaasfeest.

Elke maand komt er een buurtkrant uit om de mensen in het dorp op de hoogte te houden van alle activiteiten en iedereen enthousiast te maken om mee te doen. Verder wordt er veel reclame gemaakt voor de activiteiten op Facebook.

Er is ook een ideeënbus en een gastenboek voor bezoekers van het buurthuis.

De buurtvereniging ’t Lange End komt altijd naar de bijeenkomsten van Kracht van de Veenkoloniën en vindt het belangrijk om dingen samen te doen. Om op deze manier ook meer bekendheid te krijgen. Mensen te verbinden en één te worden.